Wednesday, July 8, 2009

Beroperasi terus dari rumah

Adalah dimaklumkan bahawa Aina Bakery tidak lagi beroperasi di Sek 3, Bandar Baru Bangi tetapi terus beroperasi dari rumah. Walau bagaimanapun, bagi pelanggan2 Aina Bakery jangan kecewa kerana Aina Bakery diambilalih oleh Ursatun Bakeri.

Bagi peminat kek lapis Sarawak, anda boleh berurusan terus dengan saya (012-2010189-Aina ATAU 012-2770265-Yusaini).

Minat dalam bidang bakeri terpaksa kukorbankan DEMI ANAK-ANAK walau berat untuk dilalui setelah banyak usaha telah kucurahkan untuk develop jenama Aina Bakeri. Minat ku dalam bidang ini tidak pernah pudar dan tidak terfikir untuk berhenti walau tidak lagi memiliki kedai. Aku masih boleh meneruskan minat ini di rumah. tambahan pula aku punya masa yang banyak untuk bersam anak-anak. Sesungguhnya anak-anakku (Syasya, Auni, Danish dan Zakwan) adalah permata yang tidak ternilai bagi ku dan tidak mungkin boleh diganti dengan wang ringgit. Semoga Allah sentiasa merahmati anak-anakku jadi anak yang soleh dan solehah....Amin.


kepada kawan2 serta pelanggan Aina Bakeri saya ingin merakamkan jutaan terima kasih atas sokongan anda selama ini. Hanya Allah yang mampu membalasnya.........semoga anda semua dimurahkan rezeki..... jika ada salah dan silap serta kekurangan layanan kami selama ini kami memohon maaf,.sesungguhnya yang baik itu dari Allah dan yang buruk itu adalah kekurangan kami.

semoga anda semua terus memberi sokongan kepada Usratun Bakeri. bakeri ini diusahakan orang Melayu dan anda masih boleh menikmati keenakan roti Aina Bakeri dulu di sini.

No comments: