Thursday, March 10, 2011

Kek Hantaran Bertunang..

Ini hanya sekadar himpunan koleksi kek yang ditempah oleh customer saya masa wujudnya Aina Bakery dulu..Tengok balik gambar ni macam gatal je tangan nk buat decoration.




Sebenar saya tak berapa pandai bab decoration ni. Boleh lah sikit2. Kena belajar lagi sebenarnya. Buat bunga tu, pandai ler sikit. Tengok..jadi gak bunga rose kan?..Cream tu saya gunakan fresh cream..sedap cuma agak cepat cikit cair kalo tak duk tempat sejuk..



Apa2 pun ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada semua customer Aina Bakery dulu yang banyak menyokong kerjaya saya meskipun dalam masa yang singkat usia kedai saya. Namun pengalaman di kedai itu banyak mengajar saya lebih tabah berhadapan dengan pelbagai masalah baik kecik mau pun besar. Itu lah asam garam dalam dunia perniagaan yang banyak memerlukan kesabaran, kekuatan serta kreativiti.

1 comment:

Vinia85 said...

Puan betul2 nak belajar buat kek... x nak buat kelas ke... :)